Zamknięty przez: Jedius 9 Baka Śro Mar 07, 2012 2:34 pm |
Petycja o usunięcie Vaynarda z dalszej gry. |
Autor |
Wiadomość |
Firanke
Tygrys
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 8:06 pm Petycja o usunięcie Vaynarda z dalszej gry.
|
|
|
Nie muszę chyba podawać ku temu powodów. No, ale żeby wszystko było jasne:
- Wieczne zaleganie z odpisywaniem, raz na jakiś czas krótki zryw a potem powrót do stałych nawyków
- Absolutnie lekceważenie tego, że inni czekają
- Bezczelne kłamstwa w kółko i w kółko "Odpiszę za chwilę" "Odpiszę po tej grze" "Odpiszę po restarcie" "Odpiszę jak się będę przelogowywał" "Zapalę i odpiszę" "Odpiszę jak wrócę z roboty" "Odpiszę rano"
- Gdy już mu się wyczerpią wymówki każe się uciszyć i wycisza, by móc uciec od konsekwencji.
Ciągnie się to już ponad rok. Ja osobiście MAM DOSYĆ.
Kto jest za, a kto przeciw? |
_________________ Hiroshi Akaru
Arcana: ?
> Karta postaci.
"You look like you were born with a face meant to deceive cute little girls in order to molest them, mr Pervert Hiroshi! Even I am having a hard time resisting it!"
OH, HEY, IT'S KASSIN! |
|
|
|
Hitomi
Czarna Mamba
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 8:09 pm
|
|
|
You have my bow. |
_________________ Hitomi Umeki
"You know what? Fuck you and your fucking game"
> Karta postaci. |
|
|
|
Tidus
Jebany farciarz
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 8:24 pm
|
|
|
O ile nie mam nic przeciwko spóźnianiu się, bo rozumiem, że nie każdy jak ja opierdala się całe dnie i ma jakieś zobowiązania poza odpisywaniem, to jednak ciągłe wiarołomstwo i niedotrzymywanie nałożonych przez samego siebie terminów sprawia, że trudno jest mi brać Vaynarda jako wartościowego gracza. Tym bardziej, że z reguły czas jaki czekamy na jego odpis jest odwrotnie proporcjonalny do tego, co wnosi post do gry.
T out. |
Ostatnio zmieniony przez Tidus Nie Mar 04, 2012 3:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Jedius 9 Baka
Pierdolony leń
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 1:26 pm
|
|
|
Cinek? Jak by nie patrzeć, teraz i ciebie Vaynard opóźnia. |
_________________ . . . |
|
|
|
Cinek
Najszybszy poster na dzikim zachodzie
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 3:10 pm
|
|
|
Trudno... za swojej wieloletniej kadencji na exsite nauczyłem się cierpliwości. Zresztą, jeśli chodzi o regularne odpisywanie, to nikt na tym forum nie ma czystego sumienia - dlatego po prostu przestałem ufać w tej kwestii komukolwiek już dawno.
Jeśli chodzi o Vaynarda, to kiedy denerwowało mnie jego opierdalanie się, chciałem usunąć jego postać w ramach kaprysu Desmonda, a dzielił mnie od tego tylko jeden post... Niestety, nie zdecydował się przejść za mną przez most, a potem straciłem jakiekolwiek okazje na "fabularne" usunięcie go z gry.
No ale jeśli mam być już konkretny - jeśli usuniesz go z gry, nie będę szczególnie tęsknił. Skoro granie to dla niego taka gehenna, to po prostu ukróć jego męki. |
_________________ > Karta postaci. |
|
|
|
Jedius 9 Baka
Pierdolony leń
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 3:40 pm
|
|
|
W porządku. Chyba nawet już wiem, jak będzie wyglądał koniec postaci. W takim razie, jutro do szesnastej odpiszę wszędzie, gdzie powinienem. |
_________________ . . . |
|
|
|
|