|
Wiele sfer
Mało gier
|
Przesunięty przez: Jedius 9 Baka Wto Mar 26, 2013 3:01 pm |
[Meta-Postać] Tedi'a |
Autor |
Wiadomość |
Jedius 9 Baka
Pierdolony leń
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 8:01 pm [Meta-Postać] Tedi'a
|
|
|
Rdzawa Smoczyca
Imię: Tedi'vuphotrezlassa
Nazwisko: ?
Wzrost: 175 cm
Oczy: Czerwone
Włosy: Jasny blond
Pierwsze spotkanie: Metaświat, okrągła sala
Dziwna, rogata i pyskata. Kocica zwróciła się do niej "Tedi'a", co najprawdopodobniej jest jej imieniem. |
_________________ . . . |
Ostatnio zmieniony przez Jedius 9 Baka Czw Kwi 04, 2013 6:00 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
Firanke
Tygrys
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2012 6:54 pm
|
|
|
Chce nas zabić z powodu tego, co się stało Lice. Co dokładnie? Nie wiem.
Nasłała na nas coś niebezpiecznego, na tyle, że miała za to dostać lanie od Szazy.
Nienawidzi ludzi, brzydzi się ich. A mnie szczególnie. A szkoda, chciałbym się z nią zaprzyjaźnić.
Jest "Hassi", cokolwiek to znaczy.
I właściwie to jest obrzydliwa. |
_________________ Hiroshi Akaru
Arcana: ?
> Karta postaci.
"You look like you were born with a face meant to deceive cute little girls in order to molest them, mr Pervert Hiroshi! Even I am having a hard time resisting it!"
OH, HEY, IT'S KASSIN! |
|
|
|
Firanke
Tygrys
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 11:11 am
|
|
|
W alternatywnym świecie mieliśmy pakt. Niezły hardkor. Nie wiem, jak to się stało, ale wygląda na to, że WSZYSTKO jest możliwe.
Pała zawiścią do osób, które otrzymują pomoc od innych, ponieważ sama jej nie otrzymała do ostatniej chwili. Nie byłaby taka zła, gdyby nie próbowała nas zakatrupić.
Wygląda też na to, że dostała coś więcej niż tylko oderwanie ręki, bo jest potulna na jedno słowo Sariel, którą wielbi.
Byłbym zapomniał, teraz to ma pakt z kimś innym. Zobaczymy kogoś z paskudnym charakterem i sporą mocą - voilla, odnaleziony. |
_________________ Hiroshi Akaru
Arcana: ?
> Karta postaci.
"You look like you were born with a face meant to deceive cute little girls in order to molest them, mr Pervert Hiroshi! Even I am having a hard time resisting it!"
OH, HEY, IT'S KASSIN! |
|
|
|
|
smartDark Style by urafaget Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group |